A megtört szívű macska egy éven keresztül mindennap ellátogat gazdája sírjához

sirhozkijárómacska

Köztudott tény, hogy a háziállatok hűséges gazdáikhoz, így mondanak köszönetet azért, hogy gondoskodunk róluk.

Egy macska macska nagyon furcsán kezdett el viselkedni, miután minden nap ellátogatott a temetőbe és egy sírkőbe kapaszkodott.

sirhozkijárómacska

Keli Keningau Prayitno, egy 28 éves férfi vette ezt észre és úgy döntött, hogy meismeri a mögöttes történetet. A férfi rájött, hogy a macska már egy éve így csinálja, elmegy enni, majd visszajön a sírhoz.

sirhozkijárómacska

Arra is rájött, hogy a macskát gyerekek és felnőttek etetik, de nem érzi velük a kötődést, ezért visszamegy mindig a temetőbe. Sok járókelő is adott már a macskának enni és innivalót, meg is próbálták elhozni őt onnan, de nem jártak sikerrel.

Minden bizonnyal csodálatos kapcsolata lehetett az előző gazdájával, ha még a halála után is hűséges hozzá. Csak találgatni lehet, hogy mit jelenthetett a macskának az előző gazdája. Keli még mindig gondoskodik róla és hagyja, hogy kedvence kellően meggyászolja az előző gazdit.

sirhozkijárómacska

Ez a történet pedig megmutatja számunkra, hogy a macskáknak is vannak érzéseik, ugyanúgy, mint az embereknek és azt teszik, amit minden ember, ha elveszít valakit, aki fontos volt számára.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló