Az apró kiskutya csodával határos módon túléli azt, hogy lezuhan az égből

csodakutya

Néhány texasi építőmunkás éppen dolgozott, amikor hirtelen  meghallották egy kis kölyökkutya sírását. Gyorsan kutatni kezdték az építkezésen a hang forrását, de nem találtak nyomára – egészen addig, amíg rá nem jöttek, hogy a hang az égből jön.

Ott az égen egy sólyom repült, karmai között egy apró kiskutyával.

Amikor az építőmunkások rájöttek, hogy mi történik felettük, a sólyom épp akkor engedte el a kölyköt, aki nagy erővel a földre esett. Az építőmunkások azonnal odaszaladtak, ahova a csivava kölyökkutya esett, karjaikba vették, és a legközelebbi állatorvosi rendelőbe siettek, imádkozva, hogy minden rendben lesz vele. Mivel nem volt ellátva mikrochippel, és senki sem jött érte, hogy hazavigye, így a kiskutyát az Austin Állatközpont gondozásába helyezték át.

Amint megérkezett a menhelyre, mindenkit megdöbbentett a kölyökkutya hihetetlen története, és “Csodakutyának” hívták, mert az, hogy egy ilyen apró lény túlélt egy ilyen masszív zuhanást, valóban csoda volt. A kis srác még csak 6 hetes volt, és ezekután amin keresztülment, csak arra vágyott, hogy szeressék.

csodakutya

Később mindenki a menhelyen úgy döntött, hogy hivatalosan is Tony Hawknak nevezi el a kiskutyát. Hatalmas esése ellenére Tony csak néhány kisebb vágást kapott a fején és a mellkasán, és megmentői mindannyian nagyon örültek, amikor rájöttek, hogy teljesen felépül.

“Tony Hawk meglepő módon nagyon könnyű sérüléseket szenvedett” – mondta Jennifer Olohan, az állatközpont kommunikációs és médiamenedzsere – “A fején és a vállán van néhány varasodás a sólyom karmaitól, de ennyi! Csonttörés vagy belső sérülés egyáltalán nem történt az esés következtében. Ez tényleg egy csoda!”

csodakutya

Még mindig rejtély, hogy Tony honnan jöhetett – egy kóbor kutya, aki az utcán született, vagy valakinek a kiskutyája, akit egy hátsó udvarból kapott el a sólyom. Ettől függetlenül a menhely családja örül, hogy megtalálta az utat hozzájuk, és nagyon örülnek, hogy most ilyen jól van. Egy nevelőcsaládnál marad, amíg elég idős lesz ahhoz, hogy ivartalanítsák, majd a menhely elkezdi megkeresni számára a tökéletes örökkévaló családot.

Lehet, hogy Tonynak nehezen indult az élete, de ez nem volt hatással sem édes természetére, sem pezsgő személyiségére, a menhelyen élő barátai pedig tudják, hogy egy nagyon szerencsés család legjobb szőrös tagja lesz.

csodakutya


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló