A lány elviszi haldokló kutyáját egy utolsó autóútra, a kutya arckifejezése miatt az egész család megrendül

Libra, a Pit Bull keverék csak egy aprócska kölyökkutya volt, amikor a Kramer családba került. Az aranyos kutyus hamarosan különleges köteléket alakított ki a család lányával, Aprillel, aki akkor még csak 8 éves volt. Az idő múlásával Libra legjobb barátja lett édes cicatestvérének, Maxwell-nek is.

utolsóút

Az évek során April felnőtt, és Libra erős, biztonságot nyújtó társsá vált számára. Ám miután 15 vidám éven át April mellett volt, az idős kutyus egészségi állapota kezdett problémákba ütközni. Egészségügyi problémái heves rohamokkal kezdődtek, amelyek aztán rákos daganatok felfedezéséhez vezettek. Többszöri állatorvosi látogatás után teljesen egyértelmű volt a helyzete –Librának nagy fájdalmai voltak, és már nem volt sok ideje hátra.

Kramerék számára Libra mindig is jó kislány volt, és nem akarták, hogy szenvedjen. Mivel a beteg kutyának a hólyagja gyorsan tönkrement, és ez elviselhetetlen szenvedést okozott neki, a család úgy döntött, hogy szembenéz az utolsó forgatókönyvvel. Volt azonban egy utolsó dolog, amit April  még tenni akart Libráért, hogy megköszönje a feltétel nélküli és örökké tartó szeretetét.

utolsóút

Libra mindig is szerette az autózást. Utolsó állatorvosi útja során April úgy döntött, letekeri az ablakot, és hagyja, hogy a Libra élvezze kedvenc élményét. A következő 30 percben a beteg kutya nyugalommal nézett ki az ablakon és nézte az elhaladó tájat, majd utoljára csukott szemmel élvezte a friss levegőt és a szellőt, ahogyan simogatja az arcát.

Libra ezután átlépte a szivárványhidat, és most már távol van minden fájdalomtól vagy szenvedéstől. Szomorú April megosztotta Libra érzelmes képét Libra utolsó autóútjáról, amellyel tiszteleghet legjobb gyerekkori barátja öröksége előtt. Ez csodálatos és szívszorító egyszerre. Nyugodj békében kedves lány.

utolsóút


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló