Lila pulóvert viselő, elhagyott kutya összegömbölyödik a parkban abban a reményben, hogy észreveszik

lilapulcsi

Pár napja Mexikóban a környékbeliek egy kutyát fedeztek fel a parkban és rögtön tudták, hogy segítségre van szüksége. Bár a drótszőrű kutya nem az egyedüli ilyen eset, hiszen rengeteg kóbor kutya él arra felé. Szerencsére a helyiek szeretik az állatokat, ezért gyakran gondozásba veszik őket.

Így tettek ezzel a kóbor kutyával is, aki egy füves területen volt összegömbölyödve, lila pulcsiban és aki aggasztóan köhögött.

lilapulcsi

Sajnos mivel rengeteg a kóbor állat így a helyiek általában csak ivartalanítani tudják a talált kutyákat, majd visszamennek az utcára. De ezúttal Beatriz Ordaz úgy döntött, hogy hazaviszi a kutyát, és kivizsgáltatja a köhögését.

A kutya, akit Catalinának nevezett el, azonnal megkönnyebbült, amikor végre egy kis szeretetet tanúsítottak felé. Bár az életét nem ismerték, Ordaz gyanította, hogy valaha volt egy családja, ugyanis elég jól van szocializálódva.

lilapulcsi

Catalina betegsége miatt folyamatosan viselnie kell a pulóverét. Segít neki egész nap melegen maradni, és megnyugtatja. Amellett, hogy elöntötte őt szeretettel és dicsérettel, Ordaz gyakran tisztítja Catalina pulóverét, és mindig a lehető legnagyobb gondossággal rakja rá vissza.

Egyelőre senki nem érdeklődött Catalináról, de Ordaz abban reménykedik, hogy hamarosan megérkezik a kutya tökéletes családja, akik sosem fogják őt elhagyni. Addigis elhalmozza szeretettel és gondoskodással.

lilapulcsi


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló