A kóbor kiskutya könnyes szemmel próbál ételért könyörögni, miután több napja csak szemetet evett

könyörgés

Egy apró, sánta kutya, akit kegyetlenül elhagyott a gazdája, szó szerint szemetet evett, hogy életben maradjon, mígnem egy napon rá mosolygott a szerencse.

Amikor egy állatbarát nő észrevette, hogy közeledik hozzá az utcán, és könnyes szemekkel ennivalóért nyüszít, tudta, hogy nem hagyhatja magára ebben a helyzetben. Azonnal a karjába vette és egy dobozba tette, amit egy közeli boltban dolgozó hölgy adott neki, amint meghallotta a kiskutya történetét.

könyörgés

A kiskutyát Sanjonak nevezte el és amikor végre megtapasztalta a meleg otthont, valamint a meleg fürdőt és a sok szeretetet és figyelmet, amit a lány adott neki, kezdett teljesen megnyílni.

A nő ezután egy állatorvosi klinikára vitte, ahol kiderült, hogy a bőrproblémák mellett veleszületett diszpláziában szenved, ami azt jelenti, hogy Sanjo félig le van bénulva, a hátsó lábára. Sajnos a műtét sok kockázattal jár, ezért úgy döntöttek, hogy a megfelelő értenddel fogják javítani az esélyeket.

könyörgés

Tíz nap után azonban a dolgok egy kicsit megváltoztak. Már nem volt olyan boldog, mint korábban, és nem is akart megenni mindent, amit elé raktak. Mintha depressziós lett volna.

Aztán a gazdája úgy döntött, hogy mégis bevállalja a műtétet. Sikerült egy kiváló orvost találnia, aki azt mondta neki, hogy a bal láb combcsontja eltávolítható a bénulás veszélye nélkül. Mivel semmi áron sem akart lemondani Sanjo-ról, megspórolt egy kis pénzt, és bevitte a kiskutyáját a műtétre.

könyörgés

A műtét szerencsére sikeres volt, és Sanjo nagyon gyorsan visszanyerte mosolyát. Tudta, hogy új életének legszebb napjai még csak most kezdődik.

Sanjo sikeresen felépült, és abban a pillanatban a világ legboldogabb kutyája volt. Minden, ami hiányzott neki élete kezdetén, most végre megvolt.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló