Megható videó egy elhagyott, lebénult kutyáról, aki újra megtanul járni

mozgássérült

Egy Avellana nevű hűséges kutyát gazdája a helyi menhelyre “száműzte”, mert lebénult.

Tulajdonosa, egy vadász, már nem akarta őt az állapota miatt, de szerencsére a menhely elszánt munkatársai úgy döntöttek, hogy ezt a kutyát soha többé nem hagyják cserben.

Avellana összetört szívvel és zavartan érkezett a menhelyre. Nemcsak azt nem tudta, miért nincs már vele a gazdája, de azt sem tudta, miért nem tudja mozgatni a testét. Alapos kivizsgálás után a személyzet megállapította, hogy a bénulása az egész idegrendszerét érintő gyulladás miatt következett be.

mozgássérült

Szerencsére az ott dolgozók nagyon megértőek voltak az állapota iránt, és tudták, hogy biztosan nagyon félt. Azonban megdöbbentette őket, hogy milyen jól viselkedett az egész ott tartózkodás alatt.

Miután Avellana berendezkedett, a menhely munkatársai elkezdtek vele gyakorlatokat végezni, hogy újra járni tudjon. Egy idő után Avellana már képes volt egy kicsit magától is mozgatni a lábát!

mozgássérült

A sok kemény munka és elszántság kezdett kifizetődni. Avellana elkezdett sétálni! Amint a menhely munkatársai meglátták Avellana első lépéseit, a szívük megtelt örömmel.

Idővel ez a hihetetlen kutya képes volt egyedül járni és futni – már nem volt szükség segítségre!

Nagyon izgatott volt, hogy újra a mancsain járhat. Idejét azzal tölti, hogy a menhely többi kutyájával rohangál és játszik, és nagyon élvezi az életét!


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló