A csontsovány pitbull végre megtudja milyen a szeretet és a teli has érzése

soványkutya

Reese-t egy járdán fekve találták. Senkinek sem volt fogalma arról, hogy ez a szegény kutya hogyan lehet még életben. Teste olyan erősen lesoványodott, hogy tisztán látni lehetett törékeny testének minden csontját. Hogyan engedhette meg bárki, hogy ez megtörténjen? Hogy tehette ezt vele valaki?

Kihívták az állatvédőket, és a Jersey Pits nevű helyi mentőszolgálathoz fordultak, abban a reményben, hogy meg tudják menteni az életét. Küldtek egy fényképet a kutyáról az autójuk hátsó ülésén. Mindenki, aki látta a fényképet, összetört és sírt. Eddigi tapasztalataik alapján ez volt a legrosszabb bántalmazás és elhanyagolás, amit láttak.

soványkutya

Még akkor is, amikor túl gyenge volt ahhoz, hogy felemelje a fejét, örömmel köszönte meg új emberi barátainak a segítséget. Azt mondani, hogy ő egy szeretetteljes kutya, enyhe kifejezés volt. Egyetlen kutya sem érdemli meg, hogy szenvedjen, de egy olyan kutyát látni, mint Reese, akit nyilvánvalóan szándékosan éheztettek, az kegyetlenség.

Az orvosi csapat megtette a szükséges lépéseket Reese gyógyulása érdekében. Nagyon sok törődésre volt szüksége. Egy héttel a kórházi tartózkodása után, ugyan nagyon rövid ideig, de tudott egyedül állni. Persze kis bravúr volt, de ez az ő állapotában nagy dolog volt!

soványkutya

Néhány héttel később Reese már egyedül tett meg lépéseket. A lány a farkát csóválta, sőt parancsra leült. Egy hónapig tartó kórházi tartózkodás után hazaengedték, hogy egészségügyi nevelőotthonába menjen.

Ryn, Reese nevelőanyja elmondta, hogy nagyon félénk volt az autóban, de amint bement a nevelőotthonba, és látta, hogy biztonságban van, “életre kelt”. Felkapott játékokat, és boldogan szaladgált velük. Reese most először volt olyan házban, ahol törődtek vele és dédelgették.

soványkutya

Aztán Reese egy szempillantás alatt “igazi kutyává” változott. Felugrott a kanapéra, jutalomfalatot kért és játszani is akart. Amikor már elég egészséges volt ahhoz, hogy sétáljon, valóban kivirágzott. Rájött, hogy egy egész világ várja, hogy felfedezze.

Ryn elmagyarázza a videóban, hogy minden reggel felébrednek, és meg kell lazítania Reese nyakörvét. Ez olyan csodálatos teljesítmény volt, mert ez azt jelentette, hogy Reese hízott és egészségesebb lett!

soványkutya

Reese folyamatosan javul és hízik. Még mindig Rynnel él, miközben gyógyul. Hamarosan örökbefogadható lesz, és mindenki, aki találkozik vele, biztos abban, hogy csodálatos társa lesz bármely családnak.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló