Az elrabolt kutya 5 év után végre visszakerül szeretett családjához

elveszettkutyus

Egy Shih Tzu, akit 2017-ben loptak el gazdáitól, újra találkozhatott velük, köszönhetően egy New Jersey-i állatmenhelynek, amely befogadta a kutyát és beszkennelte a chipjét.

Az Associated Humane Society of Newark szerint Bandit története ijesztően kezdődött: az idős kutya le volt soványodva, szőre ápolatlan volt és összességében a kutyus nagyon rossz állapotban volt. Banditnak sok segítségre volt szüksége, amit a menhelyen meg is kapott.

elveszettkutyus

De a legnagyobb segítség mind közül a mikrochipje volt.

Az AHS-Newark átvizsgálta és megállapította, hogy a kutyus gazdái nagyjából 5 évvel ezelőtt eltűntnek jelentették be őt.

“Amikor felvettük a kapcsolatot a gazdáival nagyon boldogok voltak, amikor meghallották, hogy Bandit-ot, a kutyájukat végre megtalálták!”- mondta az egyik menhelyen dolgozó.

Bandit jelentős orvosi ellátást igényelt, beleértve egy kardiológus látogatását a menhelyen való tartózkodása alatt, gazdái pedig végig vele voltak, támogatták őt.

elveszettkutyus

Végre eljött az a nap, amikor ez a gyönyörű fiú és csodálatos családja végre újra egyesült. Ez a találkozás soha nem történt volna meg, ha Bandit családja nem tartotta volna fontosnak a kutyus chippelését. Ez az oka, hogy Bandit és családja űjra egyesülhet!

elveszettkutyus

A menhely reméli, hogy Bandit története hasznos emlékeztető lesz minden állattulajdonos számára arról, hogy milyen fontos dolog az állatok chipezése.

elveszettkutyus


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló