Több, mint 500 menhelyen töltött nap után végre megtalálta szerető otthonát a megtört szívű kutyus

Buddy

Egy kölyökkutya, akit valaha “Nagy-Britannia legmagányosabb kutyájának” tituláltak, végre megtalálta örök otthonát, miután több, mint 500 napot töltött a menhelyen.

A 10 éves terriert, Buddy-t az RSPCA Somersetben található Brent Knoll Állatközpontjába vitték és végül 515 napot töltött gondozásban, miután előző gazdája el akarta őt altatni viselkedése miatt, de egy állatorvos megtagadta ezt.

His new owners told the centre that Buddy is “settling in very well”, and “hasn’t stopped all day playing ball and going around the field.” “We too are very happy, they added.

Buddy-t kiképezték és a viselkedéskutatókkal való együttműködés során megpróbálták kezelni a problémáit és azonosítani a kiváltó okokat, de még így is másfél évig sikertelen volt a gazdikeresés.

Az RSPCA indított egy felhívást, ahol gazdit kerestek Buddy-nak sürgősen. Kifejtették, hogy szüksége van egy nagyon különleges otthonra, olyan gazdival, akinek van ideje és türelme segíteni, hogy Buddy a lehető legboldogabb életet élhesse.

A szervezet szerint Buddy-nak konfrontációtól és stressztől mentes életre van szüksége és még hozzátették, hogy megérdemel egy második esélyt.

Ezután szerencsére özönleni kezdtek az ajánlatok.

Az emberek, akik a kutyusnak második esélyt akartak adni, olyan messziről is felvették a kapcsolatot, mint Kanada vagy az Egyesült Államok. Új tulajdonosai az Egyesült Királyságban élnek, Buddy pedig nagyon jól beilleszkedett új otthonába, a fokozatos hozzászoktatás segítségével.

His new owners told the centre that Buddy is “settling in very well”, and “hasn’t stopped all day playing ball and going around the field.” “We too are very happy, they added.

Új gazdái elmondták, hogy Buddy nagyon jól beilleszkedett, otthonosan érzi  már magát, egész nap játszik és futkározik. Hozzátették, hogy nem is lehetnének most boldogabbak.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló