A sérült kóbor kutya az autó alá menekül és véletlenül örök otthonra talál

véletlen

Nyár közepén Niqet, egy csivava keverék kutyát megtámadta egy csapat kutya, az ijedt, sérült csivava keverék pedig egy közeli autó alá rohant menedékért. A hátsó gumiabroncs mögé bújva Niq nem volt hajlandó senkit a közelébe engedni.

Szerencsére voltak, akik látták ezt az eseményt és azonnal segítségül hívták az állatmentőket. Suzette Hall, a Logan’s Legacy alapítója, amilyen gyorsan csak tudott, eljutott a dél-kaliforniai negyedbe, ahol rögtön észrevette a kutyát.

A nő rögtön egy állatkórházba vitte Niq-et, ahol egy állatorvosi csapat azonnal ellátta. A kiskutyán sürgősségi műtétet hajtottak végre, a csapat sikeresen összevarrta a sebét. De amikor Niq felébredt, valami még mindig nem stimmelt. Amikor felébredt, még mindig rosszul érezte magát; a parvotesztje pedig pozitív lett.

véletlen

A felépüléshez vezető út hosszú volt, de Niq nem volt hajlandó harc nélkül távozni. Szerencsére volt egy szuper állatorvos csapata, akik segítettek neki, hogy jobban legyen.

véletlen

Az egyik állatorvos rendkívül különleges kapcsolatot alakított ki Niq-val. Amikor a műszakok véget értek, az állatorvos nem volt hajlandó hazamenni anélkül, hogy meglátogatta volna új legjobb barátját. Néhány következetes látogatás után az állatorvosnak volt egy ajánlata Hall számára. Felajánlotta, hogy egy hétvégén hazaviszi Niq-et, hogy segítsen neki gyógyulni egy kényelmesebb környezetben.

véletlen

Hall beleegyezett, és boldogan meglepődött, amikor a következő hétfőn váratlan üzenetet kapott. Kiderült, hogy annyira megszerette a kutyát, hogy nem tud tőle elszakadni. Nem sokkal később Niq hivatalosan is az állatorvosi család tagja lett.

véletlen


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló