A biztonsági kamera rögzíti, hogy egy kisgyermek elszökik otthonról, majd a kutyái mentik meg

hőskutyák

A szülők figyelmetlenek voltak és nem vették észre, amikor a másfél éves kisgyermek kiment a házból, egyenesen az utcára. Szerencsére a kutyák jókor voltak jó helyen és figyelmeztették az anyukát a problémára. Az eset az argentin Casilda városában történt, a családi ház biztonsági kamerája mindent rögzített.

A videó elején láthatjuk, ahogy a gyermek kiszalad a házból, az udvaron pedig a két kutya, Afrika és Mexikó figyel rá. Ezután a gyermek a bejárati ajtóhoz megy, ami nem volt megfelelően becsukva, így azt könnyen ki tudta nyitni.

hőskutyák

A két kutya minden mozdulatát figyelte, az egyik be is rohant, hogy figyelmeztesse az anyukát. Ekkor a gyermek már kinyitotta az ajtót és kiszaladt az utcára. A kutyák ugattak, amit az anyuka meghallott és rögtön keresni kezdte a gyermeket. Meglátta, hogy az utcaajtó nyitva, ezért rohanni kezdett az utcára.

hőskutyák

A kutyák folyamatos ugatása a legjobb figyelemfelkeltés volt, amire az anyuka felfigyelt. Szerencsére a kisgyermek nem jutott messzire, így nem esett bántódása.

Bár ezen a történeten sokan vitatkozik, az egyik oldal az anyát hibáztatja, a másik oldal szerint pedig lehetetlen minden pillanatra ügyelni, a baj pedig másodpercek alatt megtörténik. Azt azonban nem tagadhatjuk, hogy ezek a szőrös négylábúak igazi őrangyalai voltak a picinek.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló