A hűséges kutya nem bír gazdája nélkül élni, ezért úgy dönt, hogy együtt kelnek át a szivárványhídon

hűség

Daniel Hove nemrég tűzoltóparancsnok- helyettesé vált, miután a légierőnél volt katona, ám az élet súlyosan közbe szólt. A férfinál hasnyálmirigyrákot diagnosztizáltak, a családja pedig ebben a nehéz időben végig mellette volt és támogatta. Csakhogy  volt valaki, aki még náluk is jobban vigyázott rá; Gunner, a hűséges kutyája. Gunner 11 éves labrador, aki szinte sosem hagyta magára gazdáját.

Gunner végig mellette feküdt egy vendégágyon és egy pillanatra sem tévesztette gazdáját szem elől. Sajnos azonban Gunner egy nap megbetegedett, ám Daniel családját ez nem érte váratlanul. Elmondták, hogy amikor Daniel nyugtalan volt, akkor a kutya is, ha Daniel izgatott volt, akkor Gunner is. Mindig átvette gazdája érzelmeit, így a betegséget is.

hűség

Gunner már nagyon gyenge volt, mozdulni se nagyon tudott. Amikor pedig a teste is duzzadni kezdett és kedvtelen volt, Daniel családja tudta, hogy eljött az idő. Állatorvost hívtak, aki végül elaltatta. Másfél órával később gazdája, Daniel is követte őt a túlvilágra.

A család elmondta, hogy Gunner sosem tudott volna gazdája nélkül élni, valószínűleg ő döntött úgy, hogy gazdájával tart. Nyugodjanak békében!

hűség


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló