A bűvész “varázsolni” kezd a menhelyen, hogy boldoggá tegye az ott élő kutyákat

A menhelyen élő kutyák nem is gondolták volna, hogy egy bűvész csak nekik külön készített egy rendkívüli műsort. A férfi ezzel nem csak boldoggá akarta tenni a szürke hétköznapjaikat, hanem ezáltal segíteni akart nekik otthonra találni. A kutyusok reakciója egyszerre volt meglepő és imádnivaló.

Szerencsére nagyon sok olyan kezdeményezés létezik, amivel segíthetünk a menhelyen élő állatoknak. Így tett egy férfi, John Stessel is, aki egy bűvész. John egy kiváló bűvész, aki jól meg tudja ragadni az emberek figyelmét, ám most egy teljesen más közönséget akart jobb kedvre deríteni, méghozzá egy csapat menhelyi kutyát.

varázslat

A kutyáknak fogalma sem volt, hogy mi fog történni, így ők voltak a legaranyosabb közönség, akikkel a bűvész a legegyszerűbben tudott dolgozni. A fő cél azonban az volt, hogy megmutassa az embereknek a kutyák személyiségét, a legviccesebb, legszórakoztatóbb oldalukat, hogy minél többen érdeklődjenek irántuk.

varázslat

A bemutató után sem maradtak jutalom nélkül, rengeteg simogatást és jutalomfalatot kaptak. Reméljük, hogy ezek az édes kutyusok nem sokáig maradnak a menhelyen és sikerül olyan otthont találni nekik, ahol a legjobb szeretetet kapják gazdáiktól.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló