A haldokló, csontsovány kutyának kutyatestvére segített a gyógyulásban

soványkutya

Amikor egy állatbarát nő meglátta a csontsovány kutyát a menhelyen, tudta, hogy segítenie kell rajta. A kutya rendkívül gyenge volt, még járni sem tudott, így a nő megkérte a személyzetet, hogy vigyék óvatosan az autójába, hogy biztonságosan hazavihesse.

Az aranyos kutya csont és bőr volt, és a halál szélén állt, amikor megérkezett ideiglenes otthonába. Szerencsére hamar találtak neki egy remek családot, aki mindent képes lett volna megtenni, csak hogy az édes kutyus meggyógyulhasson.

soványkutya

Az első napon kapott egy pizsamát, hogy mindentől meg tudják óvni törékeny testét, és még egy puha, kényelmes ágyat is kapott. A kutyát Khaleesinak nevezték el és megkezdték a gyógyítását. Khaleesi nagyon törékeny volt, így óvatosan kellett vele bánni. Eleinte félóránként adtak neki egy kevés ételt, hogy hozzászokjon a teste. Majd miután egy kis erőre kapott, bíztatni kezdték, hogy járni tudjon.

soványkutya

Khaleesi lassan kapott erőre, és még mindig nagyon sovány volt, de gondozói bíztak benne. Nem sokkal később már egyre több lépést tett meg és ez mindennap egyre jobb lett. Később már hízni is elkezdett és az udvart is körbe tudta járni. Rengeteg bíztatást kapott, ám ami nagyon fontos volt neki, az egy pitbull, Sonny támogatása volt, aki rendkívül gyengéden bánt vele.

Úgy tűnt, hogy Sonny pontosan tudta, hogyan kell segítenie Khaleesi felépülését. Hamarosan már együtt játszottak, amitől Khaleesi napról napra jobban lett. Khaleesi utánozta Sonny viselkedését, így próbálta magát kihívások elé állítani. Gondozói pedig észrevették, hogy egyre jobban kezdi megmutatni valódi személyiségét, majd lassan egészséges lett.

soványkutya

Bár ideiglenes gazdái nem tervezték örökbe fogadni, de annyira megszerették, hogy nem tudták őt elengedni. Beilleszkedett a családba és Sonny legjobb barátja lett. Kedvességüknek és jószívűségüknek köszönhetően Khaleesi kapott egy második esélyt az életben és boldogan élhet egy szerető családban.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló