A család kutyája teljesen elérzékenyül, amikor először meghallja az újszülött sírását

testveriszeretet

Bella, a boxer kutya mindig is a család nagy kedvence volt. Amikor Bella gazdája terhes volt lányával, Malinával, az anyukának sok félelme volt azzal kapcsolatban, hogy Bella hogyan fog reagálni a kisgyermek jelenlétére. De a szíve mélyén tudta, hogy Bella nem egy féltékeny kutya!

Ebben a megható videóban Bella reakcióját láthatjuk, amikor először hallja Malina baba sírását. Malina éppen kikerült a kórházból, és a szülei egy rácsos kiságyba helyezték a védelem céljából. Bár Malina talán nincs Bella látóterében, határozottan érzékeli a baba ingadozó érzelmeit.

Bellát az aggodalom tölti el, amint meghallja, hogy Malina sír a kiságyában. Körbe-körbe járkál, és azon töpreng, hogyan segíthetne bajba jutott emberi testvérén. Mivel nem lát más lehetőséget, Bella is sírni kezd! Szívszorító nyöszörgéseket hallat a kiságy körül, és mindent megtesz, hogy figyelmeztesse szüleit Malina könnyei miatt!

A gazdi megdöbbent, amikor látta kutyusa aggódó gesztusát a testvére felé. Elárulta, hogy Bella azóta mindig Malina szobájában alszik. Malina körül forog a világa és bármit megtenne a kicsiért! Malinának minden bizonnyal a legjobb haverja lesz felnőve!


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló