A beteg férfi könnyekig meghatódik egy szelíd ló felejthetetlen látogatása során

lóterápia

Az elmúlt néhány hónapban John különféle egészségügyi problémákkal küszködött egy baleset után, de egy Pacoca nevű ló látogatása hatalmas meglepetést okozott neki. John balesetet szenvedett, ami miatt csak az ágyban tudott feküdni, nem tudott járni és beszélni.

Nemrég John lánya, Audrie Spake megosztotta a pillanatot, amikor John találkozik Pacocával. Pacoca egy terápiás ló, aki a Coletivo Inclusão önkénteseivel dolgozik – ez egy csoport, amely kapcsolatot teremt állatok és speciális igényű emberek között.

Ezért Audrie megosztott egy érzelmes videót, amely azt a pillanatot mutatja be, amikor a ló találkozik édesapjával . Úgy tűnik, hogy Pacoca azt a fajta interakciót érezte, amelyre a férfinak a legnagyobb szüksége van, gyengéden John mellkasára feküdt, a kényelem és a szeretet békés cseréjében.

lóterápia

“Egész idő alatt így volt apával, gyönyörű volt!” – írta Audrie.

Nyilvánvaló, hogy ez egy felejthetetlen pillanat volt számukra. Szakértők szerint az állatasszisztált terápia jelentősen csökkentheti a fájdalmat, a szorongást, a depressziót és a fáradtságot rossz egészségi állapotú embereknél.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Audri Espake (@audriespake) által megosztott bejegyzés


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló