Az autista kisfiú először mutat érzelmeket, miután kapott egy kiskutyát

autistakisfiú

Az észak-írországi Enniskillenből származó, négyéves Hayden nonverbális autista, és a napi rutin megszakításaival küszködött a vírus miatti bezárás alatt.

Mivel Hayden nem beszél, a rutinjára hagyatkozik állapota kezelésében, és a koronavírus-karantén megnehezítette napi tevékenységeit.

Apja, Carl Morrison fel akarta vidítani, és segíteni akart neki, hogy boldoguljon, és végül előállt a tökéletes ötlettel. Meglepte Haydent saját kiskutyájával, egy aranyos Golden Retrieverrel, akit Marley-nek hívtak.

autistakisfiú

Morrison lefilmezte azt a pillanatot, amikor a felesége átadta Haydennek a kiskutyát az autóban. A videó elején Hayden idegesnek tűnt, de amint meglátta a kiskutyát, az egész arca felragyogott.

Morrison szerint ez a pillanat nagyon különleges volt, mert Hayden szinte soha nem mutatott eddig érzelmeket, de csak mosolygott, amikor meglátta Marleyt.

autistakisfiú

Marley nagyon gyorsan beilleszkedett otthonukba, és máris sokat segített Haydennek. Mielőtt Marley-t megszerezte volna, Haydennek sok összeomlása volt, mert egész nap bent kellett maradnia, de most sokkal jobban van.

Morrison tweetelte az imádnivaló videót, amely azóta vírusos lett. Az embereket a világ minden tájáról mélyen megérintette a kis Hayden szívmelengető reakciója, amikor találkozott új, szőrös legjobb barátjával.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló