A férfi edzeni indult, amikor egy aranyos arcot látott meg egy csatornában

Charlie

Egy apró, barna kölyökkutya egyedül járta Bali utcáit búvóhelyet keresve. Úgy gondolta, hogy talált egy megfelelő helyet, ezért belépett a számára ismeretlen helyiségbe. Ám nem sejtette, hogy ez egy csatorna, ami épp egy forgalmas út mellett volt megtalálható.

A kiskutyus beszorult és minden bizonnyal azt kívánhatta, hogy bárcsak segítene rajta valaki. Azonban annak ellenére, hogy az út forgalmas volt, egyelőre senki nem látta meg mogyoróbarna segítségkérő szemeit.  Később azonban rámosolygott a szerencse.

A férfi egy edzőterembe tartott, amikor meglátta a bajbajutott kiskutyát. Tudta, hogy nem hagyhatja magára, ezért úgy döntött, hogy üzenetet ír a barátnőjének.

Charlie

A barátnő, Aubrey V. Lynn könnyekig hatódott a kutya helyzetén. Nagyon szomorú volt, hogy egy ilyen kicsi kutya magára maradt, de szívesen nyújtott segítő kezet. Mindketten a kutyához indultak, és óvatosan kezdték el a mentést, mert féltek, hogy ijedtségében kiszalad az útra és baja esik. Azonban a mentés nem volt ilyen egyszerű, ugyanis a kiskutya, akit Charlienak neveztek el, nem mert kijönni a rejtekhelyéről.

A pár ezért elment az állatkereskedésbe, hogy étellel próbálja kicsalogatni Charliet. Ám a kutya hosszú órákig mozdulatlan maradt. A pár ennek ellenére nem adta fel, türelmesen vártak. Később úgy döntöttek, elindulnak a motorjukhoz, ekkor azonban a kiskutyus előjött és azonnal a párhoz szaladt.

Charlie

Lynn-ék hazavitték magukkal Charlie-t. Bár nem akartak kiskutyát, nem kellett sok idő, hogy azonnal beleszeressenek. Bár Charlie mindezidáig nem töltött sok időt emberek társaságában, de nagyon jól sikerült alkalmazkodnia mostani életéhez. Úgy tűnt, tudta, hogy végre otthonra lelt.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló