A járókelők egy “drogfüggő” kutyára találnak rá, aki súlyos égési sérüléseket szenvedett

Sajnos rengeteg állatot bántalmaznak mindennap szerte a világon. Ezek az emberek nem törődnek az egészségi állapotukkal, nem veszik őket figyelembe, majd amikor már végleg elegük lesz belőle jobb esetben utcára kerülnek. Ilyen nehéz sorsú kutya Zorro is, aki eddigi életét egy olyan házban élte le, ahol drogot gyártottak.

A kiskutyát egy árokban találták meg, nem tudott mozogni és láthatóan súlyos égési sérüléseket szenvedett. Azonnal egy állatkórházba vitték, ahol kiderült, hogy a kiskutya a súlyos elvonási tüneteket is mutatott; hallucinált, rettentően izzadt, remegett és megállás nélkül sírt. Emellett a testén és belsőleg is égési sérüléseket szenvedett, miután belélegezte a kábítószert. Az orvososok tudták, hogy nagyon szenved, így azonnal megkezdték a kezelését.

fuggo

Egy idő után már sikerült vizelnie is és pár falatot is evett. Azonban a kezelése még nem ért véget, még mindig túl gyenge volt, ezért állandó megfigyelésre volt szüksége.

Sajnos Zorro hónapok után, de végül feladta a küzdelmet. Utolsó napjaiban rengeteg szeretetet kapott, meleg takaróval és rengeteg puha játékkal volt körülvéve. Nuygodj békében Zorro!

fuggo


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló