A férfi észrevesz egy nőt, aki két kutyát kötözött meg, hogy később eladja őket a vágóhídon

kutyahús

Vietnamban sajnos a kutyahúspiac nem ismeretlen fogalom, hiszen kutya és macskahúst is egyaránt fogyasztanak. Nagyon sok olyan ember él ott, aki úgy jut hozzá plusz keresethez, hogy vágóhidakra ad el kutyákat. Szerencsére van egy másik réteg, akik ezeket a kutyákat minden áron képesek lennének megmenteni.

Az állatmentők igyekeznek hamarabb megvásárolni a halálra ítélt kutyákat és macskákat, minthogy odaérnének a vágóhídra. Nagyon sok esetben azonban későn érnek oda és az állatokat nem sikerül megmenteniük.

Ebben a videóban azt láthatjuk, ahogyan egy állatmentő észrevesz egy nőt, akinek a motorja hátsó kosarában két kutya található megkötözve. A férfi megállította a nőt, és minden áron próbálja meggyőzni, hogy adja el neki az állatokat. A nő hosszas gondolkodás után belemegy az alkuba, és átadja a kutyákat a férfinak. Egy anyakutya és kölyke volt a kosárban, akiknek a szájuk be volt ragasztva, a lábuk pedig összekötözve.

kutyahús

A férfi észreveszi, hogy az anyakutya nincs jó állapotban, nem mozdul és szenved a fájdalomtól. Gyengéden ellátja a kutya sebeit, majd ételt és innivalót ad a két kutyának. Végül a mamakutya erőre kap és feláll, azonban még mindig nagyon fél. A férfi ezekután elvitte őket egy menhelyre, ahol biztosan nemsokára szerető, gondoskodó családra találnak.

kutyahús

Számunkra nagyon nehéz elképzelni, hogy ilyen megtörténik, mivel mi családtagként kezeljünk kutyusainkat. Hatalmas kihívás az emberek számára, hogy megakadályozzák a kutyahús kereskedelmet, azonban sosem adják fel és küzdenek az állatok megmentéséért.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló