A magányos pitbullt megmentették az utcáról, most pedig ő a legboldogabb kutya az egész világon

mosoly

Ha most ránézünk erre a mosolygós kutyusra, egyáltalán nem feltételeznénk róla, hogy egykor milyen borzalmas élete volt.

Szegény pitbull magányosan élt Kalifornia utcáin. Senki nem törődött vele, majd rühes lett és sérvet kapott. Egy nap valaki észrevette őt, és elvitte egy menhelyre, ahol azonban senki nem akarta örökbe fogadni. Egy nap azonban minden megváltozott, hiszen egy állatmentő önkéntes tudomást szerzett a kutyáról és úgy döntött, hogy ő segít majd neki örök otthonra találni.

Szörnyű egészségi állapota és szenvedése ellenére nagyon bátor és vidám volt, a farkát folyamatosan csóválta az emberek társaságában. Az állatmentők elkezdték a kezelését, majd megosztották az interneten a fotóját, hátha valaki beleszeret. Szerencsére ez így is történt, Amy Matsushima ahogy meglátta a róla készült videót, azonnal tudta, hogy találkozniuk kell.

mosoly

“Amikor rábukkantam a fotójára a mentőszolgálat oldalán, nem hittem a szememnek. Elégedetlennek tűnt, de a farkát csóválta és megvillantotta a kis mosolyát, és ez szívembe hatolt. Találkoznom kell ezzel a kutyussal.” – mondta Amy.

mosoly

A találkozás elérkezett, Amy pedig hamar eldöntötte, hogy örökbe fogadja a pitbullt. Később Shortcake-nek nevezte el és a kezelését is folytatta, ami miatt gyorsan egészséges lett. Shortcake meggyógyult és imádnivaló mosolyával árasztja el gazdáját hálája jeléül. Shortcake folyamatosan mosolyog, és ha ránézünk mi is csak boldogabbak leszünk, hogy ilyennek láthatjuk őt.

mosoly

A kóbor kutyából egy szeretnivaló, mosolygós kutyus lett, aki imád sétálni, és az udvaron szaladgálni. Nem is végződhetett volna szebben az ő története!


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló