A férfi újra találkozik a kutyával, akit 2 évvel ezelőtt megmentett – megdöbben az átalakulása miatt

átváltozás

Még 2020 elején történt, amikor Kieran Hedley és egy barátja a tengerparton sétálgattak Balin, amikor eleredt az eső. A két férfi menedéket keresett, így találtak rá egy templomra, ahová belépve észrevették, hogy az emberek énekelnek és táncolnak. Hedley szemét azonban valami más is megütötte.

A férfi észrevett egy kartonpapíron fekvő kiskutyát, aki tele volt sebbel és szőrzet is alig borította kicsi testét. Hedley tudta, hogy nem hagyhatja magára, segíteniük kell rajta.

átváltozás

A férfi úgy gondolta, hogy a kutyát előző gazdája hagyta ott a kartonpapíron, azért nem akart mozdulni a helyéről. Reménykedett, hogy visszamegy majd érte. A férfi azon gondolkozott, hogy mit tehetne a kutyáért, így felhívta az egyik ismerősét, aki állatvédelemmel foglalkozott. Majd a szorosan magához ölelte a kutyát, és elvitte őt a szállására.

A kiskutyus idővel kezdett kibontakozni, majd a férfi Buboréknak nevezte el. Az állatmentő szervezet segítségével Buborék megkapta a szükséges oltásokat és a bőrbetegségét is kezelték. Buborék egy hétig volt Hedley-vel, aki segített neki szocializálódni, ami miatt a kutyus sokkal magabiztosabb lett.

átváltozás

Amikor körülbelül két hónappal később a COVID-19 világjárvány kezdetét vette, Hedley azt a nehéz döntést hozta meg, hogy elhagyja Balit. Nem vihette magával Buborékot, ezért elkezdett keresgélni, hogy állandó, szerető családot találjon neki.

Hedley végül talált egy nőt, aki Balira utazott olaszországi otthonából, aki nagyon örült annak, hogy új barátja lesz. A nő és Buborék a nő utolsó Balin töltött napjai alatt ismerkedtek meg, és végül visszatértek együtt Olaszországba.

átváltozás

Két évvel később Hedley Olaszországba utazott, és egy találkozót beszélt meg a kutyus gazdájával, hogy újra láthassa. Amikor találkoztak, a kutyus nagyon jól érezte magát régi barátja közelében, és puszikat osztogatott neki. Hedleyt lenyűgözte, milyen messzire jutott a kis kutya és, hogy mennyit változott.

“Egy igazán gyönyörű pillanat volt, életem egyik legszebb pillanata, amikor újra láthattam Buborékot. Teljesen átalakult.” – mondta Hedley.

Hedleynek köszönhetően Buborék most boldog az új családjával. Hedley soha nem fogja elfelejteni azt az édes kutyát, aki dacolt az esélyeivel. “Nagyon pozitív irányba változtatta meg az életemet. Állandóan inspirál, amikor rá gondolok.”

átváltozás


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló