Megható videó egy kutyáról, akiről az orvosok azt mondták, hogy sosem fog tudni járni

ujrajár

Ez az imádnivaló történet megmutatja, hogy igenis léteznek csodák. Egy kutyus mindent elsöprő erővel küzd azért, hogy újra járhasson, miután az állatorvosok azt mondták, hogy sosem fog tudni talpra állni. Ő pedig megmutatta, hogy bármire képes, hogy elérje a célját.

A 11 éves agár, akit Faithnek hívnak még 2017 decemberében kapott agyvérzést, amikor kint játszott egyedül az udvaron. Amikor gazdája, Hannah Lee észrevette, hogy a kutya összeesett, azonnal autóba ült vele és elindultak az állatorvoshoz.

ujrajár

Hannah ekkor olyan hírt kapott az orvosoktól, ami minden gazdi számára egy rémálom. Az orvos elmondta, hogy Faith szinte biztosan sosem fog többé járni, és még azt is felajánlotta, hogy elaltatják, mert még a fejét sem volt képes felemelni.

A szörnyű hír ellenére azonban Hannah nem volt hajlandó lemondani kutyusáról, így úgy döntött, hogy szülei segítségével otthoni szigorú rehabilitációs kezelésekkel ápolni fogja Faith-et.

ujrajár

Hannah mindennap masszírozta a kutyáját, ami az idegeket és az izmokat stimulálta, majd nyújtásokat végzett, és még egy drága, speciális hevedert is beszerzett, ami végül segített Faithnek abban, hogy lábra álljon. Három hét telt el az agyvérzés óta és Faith képes volt megtenni az első lépéseit.

ujrajár

Egy év elteltével a kutya szinte teljesen visszanyerte régi önmagát. Hannah örökbefogadott még egy agárt, Aberdeent, aki miatt Faith még jobban érezte magát és még gyorsabban javult az állapota. Hannah megosztotta a közösségi oldalakon a megható történetét, amivel bátorít másokat, hogy ne adják fel, mert csodák igenis léteznek.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló