A fiú megáll, hogy megölelje a kóbor kutyákat, amikor azt hiszi, hogy senki sem figyeli

A véletlenszerű kedves cselekedetek óriási változást okoznak a világban, és ez a fiatal fiú is ilyen kedves volt a csecsenföldi Groznij kóbor kutyáihoz.

Ibrahim igyekszik minden erejével boldogabb hellyé tenni a világot, ezért mindent megtesz, még akkor is, ha azt hiszi, senki sem figyeli.

Egy nap Ibrahim iskolába tartott, amikor megállt, hogy  két kóbor kutyának szebbé tegye a napját, akik a reggeli napon pihentek. Ahogy elhaladt mellettük, megállt, megölelte és megsimogatta a kóbor kutyákat.

ölelés

A kutyák örömmel fogadták szeretetét, és úgy viselkedtek, mintha ez nem az első alkalom lenne. Úgy tűnt, jól érzik magukat vele, és még örültek is, ha egy kedves fiatalember figyelmét felkeltették.

Egy szomszéd az ablakból látta Ibrahim kedvességét, és annyira meghatódott, hogy mindent abbahagyott és elkezdte felvenni a csodás pillanatot. Felismerte a fiút  lánya iskolájából, és azt mondta, hogy mindenki szerint kedves gyerek, és segítőkész a többi diákkal szemben is.

Az egyetlen szeretet, amit ezek a hajléktalan kutyák valaha is kaphattak, azért jöhetett létre, mert Ibrahim megállt, hogy megmutassa nekik, hogy ő törődik a kóborkutyákkal.

ölelés

Egy biztos: ennek a kisgyereknek hatalmas szíve van, és megmutatja mindenkinek, hogy még akkor is, ha azt hiszi, senki sem figyeli, kedvességet szeretne terjeszteni a világ felé. Nem az internetes hírnévért teszi, hanem azért, mert valóban törődik mindenkivel. Sokat tanulhatnánk a kisfiútól!


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló