A bántalmazott kutya megszökik otthonról, remélve, hogy talál magának egy szeretettel teli otthont

szököttkutya

Ennek a kis Emerson nevű kutyának a története nem éppen a legjobban indult, de bátorságának köszönhetően minden megváltozott. Sajnos rossz bánásmóddal és bántalmazással teli életet élt, és amint lehetősége volt rá, elmenekült.

Az egész akkor kezdődött, amikor szegény Emerson rossz kezekbe került. Azt hitte, megtalálta a boldogságot, de ez nem így volt. Sajnos csak egy rossz embert talált, aki nem adta meg neki azt, amit megérdemelt volna.

A kis kutya megbízott benne és szerette, de a férfi nem törődött vele, és továbbra is rosszul bánt vele. Egy nap Emerson résnyire nyitva találta az ajtót, és anélkül, hogy kétszer is gondolkozott volna, fénysebességgel elszaladt biztonságot keresve.

szököttkutya

Szerencsére útközben találkozott egy kedves emberrel, aki látva, hogy rossz állapotban van, állatorvoshoz vitte. Az emberek és az orvosok ott fedezték fel a kutya nehéz múltját.

Volt gazdája, de ránézve egyértelmű volt, hogy senki nem vigyázott rá, el volt hanyagolva. Így a hatóságok riasztása után a a kutyát biztonságba helyezték és letartóztatták a férfit. Azóta Emerson élete teljesen megváltozott.

A nő, aki megtalálta, különleges köteléket kezdett kialakítani a kis áldozattal. Tehát minél tovább tartott a nyomozás, annál inkább szeretett volna jobb életet kialakítani Emersonnak.

Nem bírta elviselni a gondolatot, hogy újra szenvedni lássa, ezért anélkül, hogy túl sokat gondolkodott volna, megkérte az állatorvosokat, hogy örökbe fogadhassák a kiskutyát. Mindenki tisztában volt az általuk kialakított kötelékkel, és senki sem tudott nemet mondani az egymás iránt sugárzó mély szeretettel szemben.

szököttkutya

Emerson azóta a világ legboldogabb kiskutyája lett. Gazdája őrülten szereti, és elfeledteti vele mindazt, amit évek óta el kellett viselnie. Neki köszönhetően már jól van, és végre szeretik és elkényeztetik. Mi sem lehetett volna jobb számára, megkapta a boldog véget, amit megérdemelt!


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló