A hátsó lábaira lebénult kutya a gazdijához rohan ölelésért, aki hosszú idő után végre hazatér

ujratalalkozas

Azt mondják, a szeretet hegyeket képes megmozgatni és ebben az esetben ez igaz. Ha a szeretteivel való újraegyesítésről van szó, az embert semmi sem tarthatja vissza és ez vonatkozik a kutyákra is. Nézze csak meg, mit csinál ez a kis, részlegesen lebénult Emma nevű kutya, amikor a gazdija hazaér egy hosszú bevetésről.

Emma egy pitbull keverék, aki úgy született, hogy a hátsó lábai lebénultak. Egy házaspár fogadta örökbe, akik speciális igényű kutyákat nevelnek. Örökbefogadása után Emma egészen különleges kapcsolatot alakított ki gazdájával, aki a katonaságnál szolgál.

ujratalalkozas

Valamivel később a gazdája hosszú időre elment és Emmának nagyon hiányzott. A kutya testvéreivel és másik gazdájával töltötte az idejét, miközben várta a napot, amikor gazdija visszajön hozzá.

Hat hónappal később Emma meghallotta a lépteket, amelyekre már nagyon várt. A gazdi hazajött! Így hát a folyosó végén ült és várta, hogy kinyissa a bejárati ajtót. Miközben bundás testvérei előre rohannak, hogy üdvözöljék gazdijukat, Emma olyan gyorsan felé siet, amilyen gyorsan csak tud, majd türelmesen várja, hogy felvegye egy nagy ölelésre.

ujratalalkozas

A videó elkészítése óta Emmát megműtötték és amputálták a lábát, hogy könnyebben tudjon közlekedni. A kis kutyának hatalmas lelke van és semmi sem tarthatja vissza abban, hogy ezt megmutathassa.

Reméljük, hogy tetszeni fog ez az édes viszontlátási videó:


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló