A hazafelé tartó férfi egy csont és bőr kutyára talál, akit egy buszmegálló padjához kötöztek

kikotozott

Nyár közepén egy férfi a Missouri állambeli St. Louisban éppen hazafelé tartott a munkából, amikor észrevette, hogy egy fekete-fehér kutya aludt a buszmegállóban. Ahogy a férfi közelebb ért, rájött, hogy a kutya a padhoz van kötözve, és nem tud felállni.

Percről percre fokozódó nyári melegben a férfi rögtön a kutya segítségére sietett, hogy megmentse a bajbajutott állatot. A férfi berakta az autójába, hazavitte, majd értesítette az állatmentőket. Néhány pillanattal később Lochmann és csapata megérkezett a férfi házához. A telefonáló megemlítette, hogy a kölyök hihetetlenül vékony, de Lochmannt megdöbbentette a kinézete, amikor végre meglátta.

kikotozott

A később She-Ra névre keresztelt kutya túl gyenge volt ahhoz, hogy felálljon, de Lochmann megnyugodott, amikor látta, hogy képes csóválni a farkát. A fájdalom ellenére She-Ra egyértelműen boldog volt, hogy megmentői jelenlétében lehet.

kikotozott

Az állatorvosnál kiderült, hogy szörnyű állapotban tarthatták gazdái. Az orvosok megkezdték a kezelését, és minél többet evett, annál erősebb lett, majd She-Ra hamarosan elkezdett lábra állni.

Teste két héttel később teljesen hozzászokott a táplálékhoz, így átállt a rendszeres etetési rendbe. Végül ideiglenes családhoz költözött, de szerencsére nem sokkal később egy család teljesen beleszeretett és örökbe fogadta. She-Ra most boldogabb, mint valaha!

kikotozott


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló