A vak kutya imádnivaló módon köszöni meg, hogy megmentik az altatástól

Sajnos nem minden kutyának van lehetősége megtapasztalni a szeretetet az életében. Ennek a történetnek a főszereplője egy menhelyen kötött ki, és teljesen elvesztette a reményt, hogy valaha is örökbe fogadják.

Milo, egy belga malinois juhászkutya sajnos vak, és emiatt senki nem érdeklődött iránta, pedig más baja nem volt. A menhelyen eltöltött évek után szegény Milo az altatandó kutyák listájára került. Számára már esély sem volt, hogy boldog legyen, legalábbis addig, amíg nem találkozott egy különleges személlyel, aki megváltoztatta az életét.

Ashernek hívják a hatalmas szívű embert, aki megismerte a kutya történetét. Ezért anélkül, hogy túl sokat gondolkodott volna, úgy döntött, tesz valamit, hogy örökre megváltoztassa az életét.

köszönet

A belga malinois degeneratív szembetegségben szenved, és a napok múlásával teljesen elveszíti a látását. De ez nem számított Ashernek. Tudta, hogy a négylábú még boldog lehet. A hazafelé vezető úton Milo imádnivaló módon fejezi ki köszönetét Asher felé, ami mindenkit meghatott. Ashernek köszönhetően az édes Milo mindent megkapott, amire szüksége volt, hogy boldog legyen!

A múltban annyit szenvedett, de most már nem kell aggódnia semmiért. Végül megtalálta a megfelelő embert, és találkozott az igaz szeretettel.

@theasherhouse.fb Rescuing a blind boy saved from being euthanized ❤ #theasherhouse #petsoftiktok #dogsoftiktok #dogs #loveanimals #rescueanimals #animals #animalsoftiktok ♬ original sound – The Asher House


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló