A jószívű rendőr megment egy kutyát a hőségtől, majd örökbe fogadja

hősrendőr

Egy állatbarát riasztása után egy állami rendőr az út szélén találta a kis kutyát alultápláltan és szenvedve a rendkívüli hőségben. Mivel nem akarta magára hagyni, mellette maradt, amíg a lány el nem fogadta a segítséget, majd a magáénak fogadta.

2022. június 15-én Pumpy Tudors tennessee-i autópálya-rendőrt hívták egy kis fehér kutya miatt, aki lefeküdt az út szélén. A hőség tikkasztó volt és ahogy odaért, észrevette, hogy a kutya úgy néz ki, mintha összeesett volna a hőségtől. A rendőr megállt és rájött, hogy a kutya nemcsak hőségtől szenved, hanem nagyon sovány is.

hősrendőr

A kutyához fordult, és tudta, hogy segítenie kell neki. Így hát letett egy széket és miközben egy esernyőt tartott a kutya fölé, hogy árnyékot adjon neki, megetette és vizet adott neki, ami a járművében volt.

Türelmesen vele maradt, amíg el nem nyerte a bizalmát. Amikor úgy érezte, hogy jó az időzítés, óvatosan felkapta és a kocsijához vitte. Ezután átadta a kutyát a Cleveland Tennessee Animal Controlnak, hogy orvosilag kezelhessék.

hősrendőr

Tudors tiszt nem feledkezett meg a kutyáról, akit ő és családja most hercegnőnek hív. Kiderült, hogy életmentő állatorvosi ellátásra volt szüksége és egy hetet töltött kezeléssel. Ennek ellenére Tudors rendőrtiszt örökbe fogadta a kutyát és hazavitte magával, miután a kutyus teljesen felépült.

Hercegnő története happy enddel zárult, de jó emlékeztető, hogy a házi kedvenceknek védelemre van szükségük a szélsőséges hőség ellen. Minden jót kívánunk neki a felépüléshez és nagyon boldogok vagyunk, hogy hátralévő napjait olyan hercegnőként élheti le, amilyen.

hősrendőr


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló