A leláncolt és elhagyott pitbull mancsaival megragadja az állatmentők kezét és segítségért könyörög

segitsegetker

Néhány kutya szenved a háború sújtotta Ukrajnában, de ennek a pitbullnak a nyomorúsága a háború előtt kezdődött.

Egy nap a Love Furry Friends hívást kapott, hogy egy pitbullt, aki életét a szabadban, egy lánc végén élte le, elhagyták, amikor gazdái kiürítették otthonukat és otthagyták. A kutya még mindig meg volt kötözve, teljesen egyedül, és nem volt módja megmenteni magát.

segitsegetker

Azonnal mentőszolgálat indult a kutya megmentésére. Úgy találták rá, ahogy a hívó mondta, még mindig megkötözve, és alig volt elég hosszú lánc ahhoz, hogy védelmet keressen a közelben. Élelme és vize már rég elfogyott. A helyzete kétségbeejtő volt.

Nem voltak biztosak abban, hogy az elhagyott kutya hogyan fogadja őket, óvatosan közeledtek, és a kölyök üdvözölte őket. Nagyon boldog volt, amikor látta őket, és barátságos volt, annak ellenére, hogy mennyire bántalmazták.

Sajnos szegény kutyának még nyakörve sem volt. Egy lánc volt a nyaka köré tekerve, és ez sebet okozott a bőrén. A nyaka fekete volt a foltoktól, sötét emlékeztető a tragikus életére, amelyet eddig élt.

Megmentői hosszú idő után megetették első étkezésével, amit azonnal felfalt. Aztán lebontották a láncát, és elvezették új életébe, ahol biztonságban, jóllakott és szeretve lesz. Soha többé nem élne leláncolva, bántalmazva.

segitsegetker

Egy jó étkezés után megkapta valószínűleg az első fürdését és több kiló szennyeződést mostak le róla. Ezután elmentek az állatorvoshoz, ahol nem meglepő módon lesoványodottnak és alultápláltnak találták, de megkapta az oltásokat és ivartalanították.

segitsegetker

Három héttel később új kutya lett! Boldogabb és egészségesebb volt, és a sebek a nyakán gyógyultak. Hatalmas mosolya volt, és készen állt arra, hogy új családja örökbe fogadja. Elképesztő átalakuláson ment keresztül, és készen áll az új kezdetre.

segitsegetker

A Love Furry Friends Animal Rescue bátor önkénteseinek segítsége nélkül nem lehet tudni, hogyan végződött volna ennek az édes kölyöknek az élete, hiszen nagyon veszélyes helyzetbe került és majdnem éhen halt.

segitsegetker

Szerencsére a veszélyek ellenére az odaadó mentők sok kutyát megmentettek Ukrajnában. Saját biztonságukat kockáztatják, hogy segítsenek azoknak a kutyáknak, akiket mások hátrahagytak és most sok állatnak próbálnak otthont találni.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló