A kartondobozban elhagyott kiskutya megállíthatatlanul sír, miután elválasztották az anyjától – videó

kölyöksírás

Indigo egyike volt azoknak a kiskutyáknak, akiket gazdái elutasítottak. Mindössze néhány napos volt, amikor elszakították anyja szerető karjaiból.

Kegyetlen gazdái egy kartondobozba tették, és éjszaka kidobták az utcára. Az imádnivaló kölyök folyton sírt, és az anyukájával szeretett volna lenni. Félt, és hiányzott neki anyukája édes ölelése.

Szerencsére másnap reggel rátaláltak a síró kiskutyára. Amikor meghallotta a sírását, a nőnek megszakadt a szíve. Az újszülött kiskutyának nagyobb szüksége volt az anyukájára, mint valaha.

kölyöksírás

A nő felvette a kapcsolatot a helyi menhellyel, és a mentők eljöttek, hogy megmentsék a kiskutyát. A kislányt ideiglenes otthonban helyezték el.

A baba kimerültnek és gyengének érezte magát, miután az egész éjszakát egyedül töltötte. Az ideiglenes gazdája nagyszerűen gondoskodott a kutyusról, és cumisüvegből etette. Hamarosan észrevette, hogy valami nincs rendben a kölyök szemével. Úgy tűnt, hogy a kicsinek szürkehályogja van.

kölyöksírás

Gazdája elszomorodott, miután rájött, hogy a szembetegség volt az oka annak, hogy a gazdái elválasztották az anyjától. Rendkívül nehéz volt megvigasztalni a kiskutyát. Minden vágya az volt, hogy az anyukájával lehessen.

A kiskutya nevelőanyjának volt egy saját kutyája, Stefani, és ő is vigyázott a kiskutyára. Az újszülött mellé ült, ügyelve arra, hogy a macskák ne ébresszék fel. Látva, ahogy a kutyája vigyáz a kisbabára, megmelengette a nő szívét.

A nő Indigónak nevezte el a kisbabát, és játékokat adott neki, hogy játsszon vele. A bájos kutyus élvezte, hogy játszhat a játékaival és hempereghet az ágyában.

kölyöksírás

Ahogy telt-múlt az idő, Indigo tovább gyarapodott és növekedett. Amikor húsznapos volt, már képes volt önállóan enni.

Indigo gazdája aggódott, mert a kiskutya nem látott tisztán. Nem volt biztos benne, hogy Indigo szeme meg fog gyógyulni. Elvitte a kutyust egy specialistához, aki azt mondta neki, hogy a műtét nem segíthet Indigón. A kiskutyának gyógyszert írtak fel.

Indigo gazdája ezután  hazavitte, és gondoskodott róla, hogy időben megkapja a gyógyszereit. Továbbra is kiválóan gondoskodott a kölyökről, és imádta őt. Amikor észrevette, hogy Indigo tisztábban lát, Indigo nevelőanyja rájött, hogy a gyógyszer hatott. El volt ragadtatva.

Indigo biztonságban és boldognak érezte magát, és magába szívta a sok szeretetet, amit a ideiglenes gazdája adott neki. Gyönyörű kutyává fejlődött.

Hálásak vagyunk a nőnek, aki rátalált, és ideiglenes gazdájának, amiért olyan szeretettel és gondoskodással árasztotta el, amilyet megérdemelt.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló