A pitbull szemei megteltek szeretettel, amikor először találkozott a család kisbabájával – videó

szeretet

Nova már születése előtt beleszeretett kishúgába, de amint először találkozott vele, kifejező szemei megteltek tiszta és tagadhatatlan szeretettel.

Nova gazdáinak már a kezdetektől fogva nem volt kétségük afelől, hogy ő lesz a legjobb nagytestvér, mert mióta belépett az életükbe, csak szeretetteljes és jól nevelt kutya volt.

szeretet

Kisebb szőrös testvérét, Teddyt is imádja. Nova az első találkozásuk óta csak gyengéd és bújós vele. Abban a pillanatban, amikor megtudták, hogy kislánnyal várandósak, Nova hihetetlenül ragaszkodott a gazdájához, elárasztotta őt a szeretetével, és nem volt hajlandó elhagyni őt.

Szeretett gazdája hasán aludni, a baba szívverésének ritmusa megnyugtatta.

szeretet

Bár biztosak voltak benne, hogy csodálatos nagytestvér lesz belőle, gazdái mégis kíváncsian várták, hogy láthassák, hogyan érintkezik a babával a legelső alkalommal.

Nyugodtan mondhatjuk, hogy a Nova nem okozott csalódást. Imádnivaló reakciója egyszerűen megfizethetetlen volt.

szeretet

Ez csak a kezdete volt a kettejük közötti nagyszerű barátságnak. Most már elválaszthatatlanok. Amikor Liliana sír, Nova ösztönösen mellé siet, hogy megnézze, mi a baja.

Zökkenőmentesen átvette a lány nagy testvérének és hűséges védelmezőjének szerepét, és egy életre szóló legjobb barátja.

@kaylathefilipina Nova meeting his baby brother 👶🏻🐶 #newborn #newbornbaby #babiesoftiktok #dogsoftiktok #bluenose #pitbull ♬ stuff we did – favsoundds


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló