A kemény szívűnek hitt motoros talál egy kutyát az út szélén, majd meglepő dolgot tesz

motoros

Louise Lopes és férje, Maximiliano egy állatszerető pár! Bár a férfit gyakran kőszívűnek nézik, valójában hatalmas szíve van! Mélységesen elszomorítja őket, amikor a kutyákat kiszolgáltatott helyzetben látják, ezért soha nem haboznak segítséget és támogatást nyújtani, ha szükség van rá.

Ennek a szeretetnek a bizonyítéka, hogy amikor Louise férje elutazik dolgozni, Louise azzal viccelődik, hogy mindig egy kóbor kutyával tér vissza, hisz nem képes az utcán hagyni.

motoros

Maximiliano megmentette az út szélén talált állatokat, és autójában, teherautójában, sőt, még a motorján is elszállította őket. Nem számít, hogy milyen járművet használ, mindig megtalálja a módját, hogy segítsen.

A motoros mentés három nappal ezelőtt történt, amikor Macaéból Rio de Janeiróba visszafelé tartva egy kiskutyát talált az út szélén.

A kutya egy olyan helyen volt, ahol nem mozogtak emberek, nem voltak otthonok, messze minden falutól. Ilyen helyzetben látni őt megérintette Louise férjének a szívét, aki leparkolt a motorjával.

@amomeupetorg Esse motociclista encontrou uma cachorrinha sozinha na estrada e resolveu tomar uma atitude 🏍️🐶 #cachorro #pet ♬ som original – Amo Meu Pet

Mivel nem tudta, hogyan lehet a kiskutyát cipelni, aranyos módon rögtönözte a mentést. Kihúzta a kabátját, és belebújtatta. A kétórás út alatt a kisállat mindvégig csendben maradt.

A kutya, akit Hondának neveztek el, azóta egy menhelyen van, ahol szeretik és gondoskodnak róla. Amint készen áll, örök otthonba fog költözni!


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló