A mentőcsapatok meglepődnek azon, amit egy 18 méter mély kút alján találnak

kútbaesve

Rilee az a fajta kutya, aki szereti a kalandokat. Legutóbbi szökése során azonban nagy bajba keveredett! Május végén ugyanis a mindig kíváncsi kisállat úgy döntött, hogy felfedezi a családi farmot.

Egy séta ide, egy futás oda, egy nyomozás oda, és egy veszélyes helyre bukkant: egy használaton kívüli bányaaknára, amelyet fel akart kutatni. Igen, beleesett!

kútbaesve

Szegénykém 18 métert zuhant, és egy sekély vízzel teli pocsolyában landolt az alján.

Szerencsére a családnak hamarosan hiányzott a kedvencük, és amikor elindultak megkeresni, rémületes jelenetbe botlottak: a kiskutya csapdába esett a kútban.

Kimberlee Adams Norwood Mickelson, az állat gazdája késlekedés nélkül hívta a tűzoltóságot segítségért. Szerencsére a tűzoltók perceken belül odaértek a helyszínre.

kútbaesve

A tűzoltósághoz már korábban is érkeztek hívások a kútba esett állatokról, de Jacob Poganski tűzoltóparancsnok szerint ez az eset volt a legmegdöbbentőbb számukra.

A helyszínre érve a tűzoltók tervet dolgoztak ki a kiskutya megmentésére. Egy óra és 15 perc mentés után sikerült épségben kihozniuk a kútból Rileet!

A szárazföldre érve a kiskutya csak egy dolgot akart: háláját kifejezni. Ennek érdekében folyamatosan nyalogatta a megmentőket és csóválta a farkát. Remélem, ezek után Rilee kalandvágyó kedve kicsit megnyugszik.

kútbaesve


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló