A kétségbeesett kutyára az út szélén találtak rá egy táskával, amitől képtelen volt megválni

Amikor néhány ember észrevette ezt a kutyát az út mellett, azonnal aggódni kezdtek érte. Közelebbről megvizsgálva azonban rájöttek, hogy egy nejlonzacskó van mellette. Úgy tűnt, képtelen elengedni.

Az egész akkor kezdődött, amikor egy nap Midvilleben Pаսl Skinner biciklizni indult. Egy ponton azonban talált egy teljesen kimerült és összetört kóbor kutyát. Később kiderült, hogy szegény kutya csak 3 éves, majd a Carly nevet kapta. A kutya egy nejlonzacskót cipelt, de amikor a férfi rájött, mi van benne, összetört.

anyakutya

Carly a kiskutyáit tartotta magánál, akik sajnos már nem éltek és a zacskóban feküdtek. Ekkor a férfi nem vesztegette az idejét, és azonnal hívta a helyi önkénteseket, hogy segítsenek neki.

Az állatmentők azonnal reagáltak a segélykérésre és rohantak a bejelentett helyre. Amikor megérkeztek, szörnyű jelenettel találták szemben magukat. A kutyamama elvesztette a kölykeit, de nem akart elszakadni tőlük.

anyakutya

Mick Fеrn, a menhely elnöke elmondta, hogy az állatorvos úgy véli, hogy a kölykök élve születtek, és a kutya végig velük maradt. Gazdája nem akart velük is foglalkozni, ezért a legszörnyűbb dolgot tette meg a kiskutyákkal. Az anyakutya minden módon megpróbálta megvédeni őket, de nem tudta.

Köszönet Paulnak, aki segítséget hívott, szegény kutya most a menhelyen van, és az állatorvosok mindent megtesznek, hogy jobban legyen. Nem lesz túl egyszerű, de biztosak vagyunk benne, hogy apránként a kutya is megtalálja azt a boldogságot, amit megérdemel. Sokat szenvedett, és most már csak egy kis szeretetre van szüksége!

anyakutya


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló