A kutya a legérzelmesebb módon öleli meg a nőt, miután rájön, hogy megmentik

Egy hideg esős napon egy Chowder nevű kutya úgy gondolta, hogy megtalálta a tökéletes helyet, ahol az eső elől elbújhat. Egy elhagyatott épület mögötti garázs a szomszédos bútorok és szemétlerakó helyévé vált, és Chowder itt fedezett fel egy eldobott matracot és bemászott alá.

De a helyzet sokkal jobbra fordult a kis kóbor kutya számára.

ölelés

Egy kedves házaspár élt a környéken, és a férj kiment a garázsba, hogy egy kis szemetet dobjon ki. Ekkor vette észre a matrac alatt fekvő kutyát, akinek adott egy kis élelmet és vizet.  A férfi az állatmentőket hívta segítségül, akik azonnal a helyszínre siettek. Amikor az állatmentők találkoztak a 4 hónapos kiskutyával, megdöbbentette őket, hogy mennyire bízik bennük.

“Amikor kiszálltunk az autóból, egyenesen hozzám futott”– mondta Donna Lochmann. “Ő volt a legbarátságosabb kis srác. Nem félt tőlünk. Szerintem nagyon boldog volt, hogy valaki kedves volt hozzá.”

Lochmann pórázt vágott Chowder nyakába és a kölyökkutya azonnal izgatott lett. Mancsait a vállára tette, amikor a nő felvette, hogy besegítse az autóba, majd átadta az egyik munkatársának.

ölelés

“Amikor beültek az autóba a kutya leült az ölébe, és csak bújt hozzá” – mondta Lochmann. “A fejét a lány vállára tette, és a karjába temette az arcát. Annyira hálás volt, hogy meleg volt, és hogy az emberek kedvesek voltak hozzá.”

Chowder az egész menhelyig tartó út során a megmentőihez bújt, mintha tudta volna, hogy végre biztonságban van. A menhelyen Chowder megnyugodott és előbújt édes személyisége. Az energikus kutya még jobban örült az emberek társaságának, a figyelemnek, amit kapott és a rengeteg játéknak.

ölelés

Most egy ideiglenes otthonban Chowder alkalmazkodik a benti élethez, és megtanulja, hogyan kell együtt élni az emberekkel. Amint ivartalanítják és a szemfertőzése is megszűnik, készen áll arra, hogy örökbe fogadják. Megmentői pedig tudják, hogy aki végül örökbe fogadja a hálás kölyökkutyát, annak rengeteg összebújásban és ölelésben lesz része az elkövetkező években.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló