Egy parkban elhagyott kutyát egy rendőr megmentett, és később ő lett az új családtagja

rendőrgazdi

Egy boxer-pitbull keverék kutya feküdt a földön egy parkban Bloomingtonban (Indiana állam), éhezett, sérült volt, és minden bizonnyal magára hagyták. Szegény kutyát látva szívszorító volt a járókelőknek, akik azonnal a helyi seriff osztályát hívták segítségül.

… de Jeff Ripley tiszt számára szerelem volt első látásra!

rendőrgazdi

Rosie Ahlberg, Jeff menyasszonya Jeff kérésére hazafelé tartott a kutyával, akit Daisynek neveztek el az autója hátsó ülésén. Az állatmenhely aznap zárva volt, és szegény kutyának nem volt hova mennie, ezért úgy döntöttek, hogy elszállásolják éjszakára.

Daisyt a lehető leghamarabb Ahlberg, a City of Bloomington Állatgondozó állandó önkéntese hozta a menhelyre. Néhány nyílt seb kitisztítása és néhány égési seb fertőtlenítése után ACL-szakadást, meniszkusz-szakadást, dagadó térdkalácsot és valószínűleg évekig tartó érzelmi bántalmazást diagnosztizáltak nála. A menhely nyomára bukkant egykori tulajdonosának, akiről kiderült, hogy ő volt a negyedik, aki befogadta Daisyt.

rendőrgazdi

A tulajdonos azt mondta, hogy Daisyt áprilisban elütötte egy autó, és inkább nem akartak foglalkozni vele. Ahlberg és Ripley számára ez volt a tökéletes alkalom, hogy megmutassa Daisynek, hogy van aki szereti.

“Jeffnek nagy szíve van az állatokhoz” – magyarázta Ahlberg. A párnak már volt egy mentett kutyája és két macskája, de úgy döntöttek, örökbe fogadnak egy másikat is, Daisyt.

rendőrgazdi

“Nagyon szerettünk volna esélyt adni ennek a kutyának, hogy megismerje a szeretetet és azt, hogy milyen a jó otthon” – mondta Ahlberg.

Daisy azonnal alkalmazkodott új otthonához, és jól érezte magát. Örökbefogadása után néhány héttel már jól érzi magát a környezetében, nem remeg, ha hangos vagy hirtelen zajokat hall, és nagyon jól kijön a házban élő többi állattal.

“Kevesebb hely van az ágyban, de olyan kedves kutya, és megérdemli” – mondta Ahlberg.

rendőrgazdi

“Amikor reggel elindulok a munkába, felnézek a felhajtómról, és látom, hogy Daisy feje a hálószoba ablakához van nyomva” – tette hozzá Ahlberg. Alig néhány hét alatt, amióta megszokta új otthonát, Daisy családja iránti szeretete fokozatosan nyilvánvalóvá vált.

Daisy számára az élet nyilvánvalóan sokkal szebb lett, és nagyon boldog új otthonában, bár még mindig műtétre szorul, hogy helyrehozza sérüléseit.

rendőrgazdi


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló