A kiskutya úgy döntött, hogy nem hagyja el azt a helyet, ahol szeretett gazdája baleset áldozata lett

Boots, egy imádnivaló kutya, rendkívüli kötődést mutatott fiatal gazdájával, a 17 éves Débora Abigail Véliz Reynosával, aki egy tragikus baleset áldozata lett, amely sokak szívét megérintette. Történetük akkor kezdődött, amikor Débora úgy döntött, megmenti a kis kutyát a bántalmazástól.

Csak egy nappal a baleset előtt Débora örökbe fogadta Bootst azzal a szándékkal, hogy jobb életet kínáljon neki,  a brutális élmények után, amelyeket előző gazdájával élt át. A sors azonban nem várt utat választott. Szeptember 20-án Débora útnak indult, hogy ruhákat és kiegészítőket vásárolt új barátjának.

kölyökkutya

Sajnos a boldogságuk szertefoszlott, amikor motorja egy teherautó-sofőrrel ütközött a guatemalai Quetzaltenango közelében. Débora életét vesztette abban a tragikus balesetben, de Boots csodával határos módon életben maradt.

Amikor a rendőrök a baleset helyszínére értek, Boots-ot találták Débora élettelen testében kapaszkodni. A kölyökkutya nem volt hajlandó elhagyni szeretett gazdáját. A rendőrök megpróbálták vigasztalni a kutyát, de Débora iránti hűsége érezhető volt.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló