A kiskutya várja gazdáját a repülőtéren: mindenkit meglep a reakció a fiú láttán

ujraegyutt

Az állatok gyakran képesek meglepni az embereket, különösen akkor, ha a legkevésbé várt pillanatokban mutatnak szeretetet és hűséget. Malva, egy kis fehér kutya Chiléből meglepte gazdáit és mindenkit, aki körülöttük volt. A járókelőket annyira lenyűgözte Malva gyengédsége, hogy elterjesztették az esetről készült videót az interneten, ami népszerűvé tette.

Anita Castillo Vargas és Oliver Romero Palma 2020 márciusában fogadta örökbe Malvát, amikor Oliver édesanyja kutyája kiskutyákat szült. Malva különösen intuitív állatnak bizonyult, emellett játékos és társaságkedvelő. “Az én Malvám hozzászokott, hogy mindenhova velünk jár, imádja a tengert és a rózsaszín labdáját, szeret motorozni és autózni” – mondta Anita.

ujraegyutt

2022. december 21-én éjjel Anita a repülőtéren volt a kutyájával, és arra várt, hogy Olivér visszatérjen egy utazásról. Míg Malva és gazdája arra várt, hogy találkozhassanak a fiúval, az állat rendkívüli éleslátásúnak bizonyult.

“Malva mindig mellettem áll, és tudja, hogy Olivert Lolinak becézem. Amikor megláttam a távolban, mondtam neki, hogy nézzen Lolira” – emlékezett vissza Anita. A kutya, miután felismerte a gazda nevét, és sejtette, hogy hamarosan megjelenik, keresni kezdte. Ekkor megjelent Oliver, és Malva lelkesen indult el felé.

ujraegyutt

Amikor Malva végre meglátta Olivert, odarohant hozzá, és szeretettel árasztotta el. “Mindig sok szeretettel fogadja, de azon a bizonyos napon úgy örült, mint még soha.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Malva ✨ (@malvamalvavisco) által megosztott bejegyzés


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló