A “kismalac külsejű” kutya egy hónappal a menhely elhagyása után teljesen átalakul

malacka

Chrissy Elder hozzászokott ahhoz, hogy a “Forgotten, Now Family” menhely segítségével támogatja a rászoruló állatokat, ezért hetente többször felkeresi helyi menhelyet az észak-karolinai Charlotte-ban, hogy elvigye a figyelmen kívül hagyott kóborokat.

Nemrég egy Piggy nevű kiskutya felkeltette a figyelmét, és tudta, hogy gyorsan kell cselekednie, hogy egy kis reményt adjon Piggynek – és a legjobb esélyt egy új életre.

“Amikor a menhelyen voltam, azt mondták, hogy van még egy másik kutya egy kennelben hátul” – mondta Elder .– “Annyira szomorú volt, és szörnyű állapotban volt.”

malacka

Miután Elder kihozta Piggy-t a menhelyről, öt napig  az állatorvosi sürgősségi osztályon volt, hogy kezeljék fájdalmas bőrbetegségét.

“Egy nevelőotthonba került és hetente háromszor gyógyfürdőt kapott, ami enyhítette a fájdalmát.”– mondta Elder. “Két antibiotikumot is kapott egy fertőzés kezelésére.”

malacka

A sok gyógyszer miatt Piggy szőrének növekedése megindult, és Elder úgy gondolja, hogy hamarosan egy teljes szőrzetet fogja fedni a testét.

Piggy mindezek után is csak hálás, hogy kapott egy második esélyt az életben.

” Ő a legédesebb baba.” – mondta Elder. “Fogalmam sincs, milyen gonosz volt számára a világ. Az első napon fel sem akart állni. Most végre futkározik az udvaron és játszik. Nagyon örül annak, hogy kismalacnak látszó fülei csapkodnak a szélben, és izgatottan várja, hogy mindenkivel találkozhasson.”

malacka

Most, hogy Piggy gyógyulásban van, örök otthont keres. Az egyetlen fontos követelmény: szeretni kell a hajlékony füleket.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló