A kóbor kutya egy táskát hordoz magánál – hőssé avatták, mikor megtudták, hogy mit cipel

kutyahős

A kutyák gyakran mutatják meg nekünk bátorságukat, hűségüket és intelligenciájukat. Gyakran nem az emberek, hanem a kutyák mentik meg gazdáikat. Azonban a kutyusok nem csak gazdáiknak, hanem akár ismeretlen embereknek is segítenek, ha úgy érzik, hogy tudnak. Ez az eset Thaiföldön történt, ahol rengeteg kutya kóborol az utcákon, és próbálnak együttérző embereket találni, akik egy kis ételt tudnak nekik adni.

Egy nap az emberek láttak egy kóbor kutyát, aki valami egészen furcsa dolgot cipel. Egy táska volt nála, amit valószínűleg egy szemetes mellett talált és amiből halk, nyikorgó hang szűrődött ki. Az nem derült ki, hogy a csomag mióta lehetett nála.

kutyahős

A kutya megérkezett egy házhoz, ahol egy pillanatra megpihent, majd hangos ugatásba kezdett, hogy felhívja a háztulajdonosok figyelmét. Amikor kimentek a kutyához, megnézték a kutyánál található csomagot, amiben egy csecsemő volt, aki már alig lélegzett. Szerencsére időben értesítették a hatóságokat, akik a kórházba vitték a babát sürgősségi ellátásra.

kutyahős

A kóbor kutya megmentette a pici baba életét, aki már nem élne, ha a kutyus nem mentette volna meg. A kutya ezért természetesen megérdemli, hogy hősként ünnepeljék. Szerencsére örök otthonra is talált, ahol a Pugh nevet kapta.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló