Az altatásra ítélt kiskutya könnyes szemekkel néz az emberekre, hátha valaki megmenti

Rudy-ra a kóbor kutyára csontsoványan, sebekkel és zúzódásokkal a testén találtak rá az utcán. Sajnos olyan rettenetes állapotban volt, hogy a menhely dolgozói úgy döntöttek, elaltatják, mert a kezelése túl drága lett volna és a mentális állapota miatt is voltak aggodalmaik. A kiskutyus valószínűleg tudta, hogy milyen sors vár rá, így könnyes szemekkel nézte az elhaladó embereket, hátha kap még egy esélyt valakitől.

magányoskutya

Gazdit nem talált, de szerencsére értesült róla Rudyról egy állatvédelmi szervezet, aki meg akarta őt menteni, ezért befogadták és támogatták a felépüléshez vezető úton.

Egy kedves, állatbarát nőhöz került nevelőotthonba, aki számtalan bántalmazott, elhagyott kutyát mentett már meg és azonnal beleegyezett, hogy Rudy hozzá kerüljön. Rudy végre biztonságban volt, de még hosszú út állt előtte. Rengeteg zúzódás és seb borította, és az emberektől is nagyon félt, így biztosan nehéz lesz a felépülés.

magányoskutya

Átvészelte a gyógyulás hónapjait ideiglenes gazdija rendíthetetlen szeretete és segítsége miatt. Ez idő alatt rüh, tüdőgyulladás és egyéb betegségek kezelésében részesült. Ezenkívül kellemetlen injekciókat kellett elszenvednie a szívférgesség kezelésére. Annak ellenére, hogy csípőproblémái miatt nem tudott más kutyatársaival játszani, végül hihetetlenül egészségesnek és elégedett volt az életével.

Kiderült, hogy Rudynak csípőprotézisre van szüksége, ami rengeteg pénzbe kerülne, ezért gyűjtést indítottak. Rudy fejlődést videóra vették, amit rengetegen láttak, így a gyűjtés is nagyon jól haladt, majd Rudy megkaphatta a szükséges műtétet. Rudy nem csak küldőleg változott, hanem a szeme is ragyogni kezdett, boldog és reményekkel teli volt. A szeretet és a figyelem nagyon sokat javított az életén. Mindenki azt hitte, hogy Rudy agresszív és magába forduló kutya lesz, de mint kiderült nagyon édes, kedves és ragaszkodó.

magányoskutya


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló