A kóbor kutya olyan rossz állapotban volt, hogy még az állatorvos sem tudta megállapítani a nemét

bunda

Az Animal Angels Rescue Foundation, egy nonprofit állatmentő szervezet, hívást kapott egy súlyosan szőrös, kóbor kutyáról, amely Las Vegas utcáin kóborolt.

Szegény kutyus olyan rossz állapotban volt, hogy még a megmentői is azt mondták, hogy ez volt a legrosszabb elhanyagoltsági eset, amivel valaha találkoztak.

bunda

A kis kutyus szőrtelensége olyan súlyos volt, hogy még a nemét sem tudták megállapítani, ezért úgy döntöttek, hogy semleges nevet adnak neki, ami a Blythe lett. Blythe nagyon sokáig volt magára hagyatva, a kis testét borító sűrű, koszos szőrzetből ítélve.

Az állatmentők elhozták Blythe-ot az utcáról, és rögtön egy állatorvoshoz vitték. Az állatorvos nem volt biztos a kutya nemében, ezért megborotválta Blythe-ot, gyógyszeres fürdőt kapott, és elvégeztette a szükséges körömvágást. Végre meg tudták állapítani, hogy Blythe fiú – és most már úgy nézett ki, mint egy teljesen új kutya.

bunda

Rögtön jobban érezte magát a nehéz bundája nélkül, de az állatorvos azt is felfedezte, hogy több egészségügyi problémája is van. Az utcán való élet ilyen körülmények között komolyan megviselte ennek a kiskutyának az egészségét.

A kezdeti kezelés után a mosoly visszatért Blythe arcára. Olyan édes és boldog kutyus volt – mindenki beleszeretett.

Blythe útjának következő lépése az ivartalanítás és egy kiterjedt fogászati műtét volt.

A fogászati műtét nagyon nehéz volt, 11 hátsó fogat kellett eltávolítaniuk, mert a gyökerek szabadon voltak. Bármit is evett a túlélés érdekében, teljesen tönkretette a fogait.

Most a ideiglenes otthonában lábadozik, és remélhetőleg teljesen felépül. Bíznak benne, hogy egy kis idő után Blythe készen áll majd arra, hogy saját otthona legyen, ahol biztonságban, szeretve lesz élete hátralévő részében.

bunda


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló