“Ő volt az egyetlen barátom”: egy hajléktalan férfi fájdalma elhunyt kutyája miatt

hajléktalanférfi

A háziállatok egyértelműen boldogabbá teszik az életünket. Hűséges barátok, akik a család szerves részévé válnak. Gondoskodnak rólunk azzal, hogy szeretetet és örömöt adnak, de amikor négylábú barátainkkal történik valami, a szomorúság elönt bennünket.

Ez történt egy hajléktalan férfival, aki nemrég elvesztette szeretett legjobb barátját.

hajléktalanférfi

Don Raúl a mexikói Morelia utcáin él. Mindig is alkalmi munkákat végzett, hogy összekaparjon egy kis pénzt, amiből etetni tudja magát és a kutyáját.

Sajnos azonban egy nap, miközben az utcán voltak, valaki elütötte a kutyát. A férfi kétségbeesetten, egyedül sírt az utca közepén, mert kiskutyája, Solovino már nem volt vele.

hajléktalanférfi

Néhány lakos, aki ismerte a férfit, úgy döntött, hogy a Facebookon keresztül segít rajta. Gondoskodtak arról is, hogy a férfi élelmet, biztonságot és szeretetet kapjon, ilyen súlyos veszteség után.

A férfi gyakran segített néhány környékbeli vendéglátósnak, hogy a vendégek jól és kényelmesen parkolhassanak. Ugyanezek a vendéglősök Solovino halálának napja óta igyekeztek mindent megtenni, hogy adjanak egy kis könnyítést annak a férfinak, aki egy pillanat alatt elvesztette az élete értelmét.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló