Egy elhagyott és bátor mamakutya szemétevéssel küzdött azért, hogy életben tartsa újszülött kölykeit

szemétevés

Indahnak, egy imádnivaló és bátor mamakutyának megszakadt a szíve, miután gazdája elhagyta őt újszülött kölykeivel együtt egy helyi piac szeméttelepén. A kutyus aggódott apró kölykeiért, akik éhesek voltak, és szükségük volt a tejre a túléléshez.

Mivel Indahnak nem volt más ennivalója, szemetet kezdett enni, hogy anyatejjel tudja táplálni kicsinyeit.  Az anyakutya gyakran odament az emberekhez a piacon, segítségért könyörögve, de azok elkergették.

szemétevés

A közelben lakó gyerekek egy helyi piacon látták az anyakutyát, és segíteni akartak neki. A kutyus tovább ugatott. Nem volt biztos benne, hogy megbízhat-e bennük. Miután a gyerekek rájöttek, hogy nem tudnak segíteni a kutyán, felvették a kapcsolatot a mentőszolgálattal.

A állatmentők a helyszínre értek, és találkoztak a szomorú kutyával, aki nem engedte őket a közelébe.

Megszakadt a szívük, amikor megtudták, hogy a kutya egy ijedt mama, aki csak az újszülött kölykeit védi. Talált nekik egy búvóhelyet a szeméttelepen.

szemétevés

A mentőcsapat megetette az anyát, és sikerült elnyernie a bizalmát. Indah úgy érezte, hogy az állatmentők jó emberek, és hagyta, hogy összeszedjék a kölykeit. A kölykök szemei még mindig csukva voltak.

A mentőcsapat alapos orvosi vizsgálatra állatorvoshoz vitte Indah-t és babáit. Indah korát 1 és 1,5 év közé becsülték. Rühes volt, alultáplált és testét kullancsok borították.

szemétevés

Az állatorvosi csapat megvizsgálta Indah hasát, és megállapította, hogy rengeteg szemetet evett. Szerencsére nem kellett megműteni. A mentők és az állatorvosok is elszomorodtak, hogy a kutyusnak szemetet kellett elfogyasztania, hogy életben tartsa babáit.

A mentőcsapat megmentette az elragadó kutyacsaládot, és megadta nekik a szükséges gondoskodást és sok szeretetet. Indah örült, mert meleg és hangulatos helyen tudott tovább vigyázni a babáira. Az édes mama kutya megnyugodott, és nagyra értékelte azt a szeretetet, amit tőle kaptak.

szemétevés

Ahogy telt az idő, a kölykök növekedtek, és végül megtalálták nagyszerű családjukat, akik megígérték, hogy örökké szeretni fogják őket. Miután kölykei új otthonukba költöztek, Indah magára koncentrálhatott.

Most már élvezi az életet, és szereti a megmentőivel tölteni az időt. Egykor szomorú szemei ​​megteltek boldogsággal. Reméljük, hogy az imádnivaló és kitartó kutyus megtalálja a tökéletes örök otthont, amit megérdemel.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló