A kutya, aki 8 évig le volt láncolva, nem hiszi el, hogy saját ágyat kapott

Stevie-t egy dél – karolinai hátsó udvarból mentették ki, egy Wonder nevű kutyával együtt, ahol bizonyára 8 évig élt leláncolva. A Lancaster megyei állatmenhely magához vette, később azonban egy ideiglenes otthon is tudomást szerzett róla és úgy gondolták, hogy ők segíthetnek Stevienek családra találni és lelkileg helyrejönni.

Amikor Stevie megérkezett az otthon gondozásába, egyértelmű volt, hogy sok nehézségen ment keresztül. Amellett, hogy vak volt, Stevie bolhákkal, férgekkel és bőrbetegséggel is küzdött. Végül az is kiderült, hogy egy kukoricacsutka ragadt a beleibe, ami miatt műteni is kellett. Az ideiglenes otthonában tudták, hogy rendkívül türelmesnek kell vele lenniük, hisz sosem kapott még szeretetet.

elsőágy

Ahogy Stevie fizikailag és érzelmileg is gyógyulni kezdett, kezdte megmutatni valódi, kedves személyiségét és nem sokkal később a legboldogabb kutyussá változott. Ideiglenescsaládja imádta nézni, ahogyan először tapasztalta meg az új dolgokat; többek között azt, amikor először feküdt be a saját ágyába.

Stevie ideiglenescsaládja tudta, hogy valószínűleg még soha nem volt puha kutyaágya, ezért meglepték őt egyel. Amint megérezte, milyen puha a mancsa, izgatott lett és azonnal ugrálni kezdett örömében.

elsőágy

Most minden alkalommal, amikor Stevie rábukkan egy kutyaágyra, végre kell hajtania a kis ugrálási rutinját. Annyira izgatott, hogy van valami, ami otthonossá és kényelmessé teszi az életét, és mindenkinek meg kell mutatnia, milyen boldog minden egyes alkalommal.

elsőágy

Stevie jelenleg örökbefogadásra vár, és egy olyan családot keres, aki felismeri és értékeli, hogy valójában milyen különleges. Olyan otthonra van szüksége, ahol nincsenek más házi kedvencek, legjobb lenne olyan gazdi, aki sokat van otthon, és képes megadni neki mindazt a figyelmet, ami az első nyolc évében hiányzott.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló