A kisfiú már feladta a reményt, hogy újra láthatja kedvencét – egy nap azonban meglepetés éri

meglepetés

Még az év elején egy 10 éves fiú, Tyler Bandy megkapta a legjobb ajándékot, amit csak valaha kérhetett. Ahogy belépett az ajtón, azonnal elöntötte egy régi barátja – a kutyája, Bruiser – szeretete és ölelése.

Januárban Bruiser, egy pitbull sétálni indult gazdájával, amikor egy nyúl után futott és eltévedt.

meglepetés

A Bandy család mindent megtett, hogy megpróbálja megtalálni Bruisert. Szórólapokat tettek közzé floridai környékükön, posztoltak a Facebookon, kiraktak régi ruhákat az otthonuk elé, hogy érezze azoknak a szagát, és többször is ellenőrizték a helyi menhelyeket. De ahogy teltek a hetek, és nem találtak nyomokat, Tyler anyja, Jamie Bandy szerint a család kezdte feladni a reményt.

Ekkor azonban megcsörrent a telefont. Kiderült, hogy valaki találkozott a kutyájukkal, majd el is vitte őt egy menhelyre. Az ott dolgozóknak ismerős volt a kutya, ezért kutakodni kezdtek az interneten, majd hamar kiderítették, hogy ki is ő valójában.

meglepetés

Bruisert visszaadták a gazdáinak, de ezt titokban tartották a Tyler előtt, hogy meglepetésként érje. Tyler megdöbbent, amikor hazajött és meglátta Bruisert, mindketten nagyon boldogok voltak. Tyler azonnal zokogni kezdett és ölelni kezdte legjobb barátját, míg Bruiser puszikat osztott neki és a lehető legerősebben csóválta a farkát.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló