A nő besétál a szobájába és egy idegent talál az ágyában

Angliában történt az eset, amikor egy hideg, esős reggelen Holly Edwards munkába indulni készült, amikor valami szokatlan dolog lepte meg őt a korai órákban.

Éppen a konyhában készítette az ebédjét, amikor a szobatársa értesítette az idegen lakóról. Később rájöttek, hogy Edwards szobatársa figyelmetlen volt és nyitva hagyta a kerti hátsó ajtót, és ugyanebben a pillanatban sétálgatott arra egy róka is, aki a nyitva hagyott ajtót meglátta és élt is lehetőséggel.

idegenazágyban

A kis róka nagyon otthonosan érezte magát. A nő az ágyában talált rá és látszott rajta, hogy nagyon kényelmes neki a puha, meleg ágy. Edwards nagyon meglepődött, majd ezután egy kis félelmet is érzett.

“Ő igazán gyönyörű volt! Általában nagyon félek a rókáktól, de ő nagyon aranyos volt.”- mondta Edwards.

idegenazágyban

Bármilyen aranyos is volt, Edwards tudta, hogy nem maradhat az ágyában. Edwards és szobatársa úgy döntött, hogy az a legjobb, ha kiküldik őt az otthonukból, így finomat elriasztották, majd a róka kisétált az ajtón.

Mindez néhány perc alatt történt – de az biztos, hogy Edwards és a szobatársa sokáig fogják még emlegetni ezt a kis történetet.  “Határozottan emlékezetes találkozás. Az egész olyan bizarr volt, mert korábban még nem is láttunk rókát errefelé.” – fejezte be Edwards.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló