A kutya kiugrik a második emeletről, hogy gazdájával lehessen – szerencsére a nő időben elkapja

zuhanókutya

Egy nő volt a főszereplője egy igazán egyedülálló videónak és bizonyos tekintetben a szerencse is segített neki. Rachel Green, egy fiatal nő az angliai Kent állambeli Hawkinge-ből, feszültséggel teli pillanatokat élt át, amikor meglátta a kutyáját zuhanni. A kutyája, egy border collie kiesett a lakása ablakán, Rachel pedig épp lent tartózkodott, szerencsére elég gyors reflexekkel, hogy elkapja a zuhanó kutyát.

Valójában a nőnek sikerült időben reagálnia és cselekednie, és elkapta Florence-t, a hatéves border collie-t.  A sokkoló eseményt Rachel otthonának biztonsági kamerája rögzítette, aki akkor egy ablakszerelővel beszélgetett.

zuhanókutya

Ennek a nőnek a gyors intézkedésével sikerült megmenteni szeretett kutyáját. A videón az látható, hogyan sikerül a nőnek néhány másodperc töredékével elkapnia Florence-t, mielőtt földet érne.

Szerencsére Florence nem szenvedett sérülést, de ez csak is gazdája gyorsaságának köszönhető, aki miatt elkerülte a földbe csapódást. Nyilvánvaló, hogy a kutya gazdájával akart lenni, talán túl gyorsan is.

zuhanókutya

A videó figyelmeztet minden olyan embert, akinek házi kedvence mellett is van erkélye, ahonnan egy állat kinézhet. Fontos, hogy tegyünk óvintézkedéseket, és alaposan ellenőrizzük, hogy a terek teljesen biztonságosak-e négylábú barátaink számára.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló