A kutya minden este a gyermekkel ölelkezve alszik el, végül így menti meg az életét

ölelés

A legtöbb kutya számára a nap fénypontja az, amikor játszhat a kedvenc játékával, vagy elviszi a gazdi egy hosszú sétára. Azonban egy 2 éves, Daisy nevű rottweiler számára azonban nincs annál jobb érzés, amikor lefekszik este kisgazdája mellé és ölelkezve elalszanak.

Édesanyja szerint minden este, kivétel nélkül együtt alszanak. Daisy kölyökként érkezett a családhoz, azóta pedig szeretettel halmozza el őket. Azonban a kutya a legjobban a kisfiút szereti, akivel azonnal egymásba szerettek és legjobb barátokká váltak.

ölelés

Napközben is szeretnek együtt játszani, de amint eljön a lefekvés ideje Daisy a lépcsőhöz megy és várja, hogy elkezdődjön az esti rutin. Megvárja míg a kisfiú fogat most, majd felugrik az ágyra és tudja, hogy eljött a szeretgetés ideje. Majd amikor a kisfiú bebújik mellé az ágyba, átkarolja Daisyt és kezdődhet az alvás.

Daisy általában az egész éjszakát végig alussza, de egy nap azonban Daisy mozdulatlanul ült a kisfiú mellett, nyöszörögni kezdett, amit a kisfiú édesanyja meghallott. Ekkor már tudta, hogy valami nincs rendben.

ölelés

“A fiam 1-es típusú cukorbetegségben szenved, és Daisy tudta, hogy vészhelyzetben van, még úgy is, hogy nem volt erre kiképezve”. – ​​mondta az anyuka. “Most, ha magas vagy alacsony a cukorszintje az éjszaka közepén, jön és felébreszt, hogy vigyázhassak rá.”

ölelés

Nem rég a család örökbefogadott még egy rottweiler kiskutyát, Lucyt, akivel Daisy imád játszani, de még a kölyök sem akadályozhatta meg Daisy különleges esti rutinját.

ölelés


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló